Држављанин Републике Србије Љуљзим Сулејмани, који је недавно повређен у великој саобраћајној несрећи у Бугарској, отпуштен је из болнице Пирогов у Софији и пребачен на даље лечење у Србију.

„По налогу министра спољних послова Николе Селаковића и уз асистенцију Министарства здравља Србије, Амбасада Србије у Бугарској организовала је пребацивање Сулејманија из болнице Пирогов у Здравствени центар Врање“, изјавио је амбасадор Србије у Бугарској Жељко Јовић који је повређеног испратио до границе.

Јовић је рекао да ће Сулејмани остати на краћим контролама у Врању, изразивши наду да ће веома брзо бити са својим најмилијима.

„Ја сам му већ пожелео брз опоравак, да веома брзо буде са својом вереницом, која је такође данас отпуштена из болнице, и да наставе заједнички живот са осмехом на лицу и што пре забораве ово што се десило“, изјавио је Јовић.

У трагичној прошлонедељној саобраћајној несрећи на аутопуту Струма, близу Софије, погинуло је 46 особа када се аутобус северномакедонских регистарских таблица запалио.

Original Article

(Visited 2 times, 1 visits today)