Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић примиће учеснике Летњег кампа за српску децу из региона у четвртак, 8. јула, у 8.30 часова у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24. У групи која ће посетити МСП биће 44 деце, узраста од 7 до 14 година из Уздоља, Вира, Куле Атлагића, Ислама Грчког, Радучића, Нунића, Задра, Брибира, Ђеврсака, Риђана, Оџака, Босанског Грахова, Дрвара, Босанског Петровца и Гламоча.

Летњи камп за српску децу из региона се организује у периоду од 4. до 9. јула 2021. године у Новом Саду и Београду. Организатори летњег кампа за српску децу из региона су народна посланица Сања Лакић и Душко Ћутило, директор Покрајинског фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону.

Цео догађај, током којег је планирано и обраћање министра Селаковића, отворен је за медије.

Молимо да захтеве за акредитације (име и презиме, функција и број личне карте) пошаљете Прес служби Министарства спољних послова 7. јула , до 15.30 часова, на и-мејл адресу: press@mfa.rs. Потребно је да представници медија буду у МСП 8. јула најкасније до 8.15 часова.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)