Cilj kampanje #likePolska je prezentacija svega što je u Poljskoj najbolje: bogata istorija, mesta koja vredi posetiti, kultura, tradicija, običaji i dostignuća Poljaka. Mogućnosti su neograničene, svako može da pošalje svoju omiljenu priču o Poljskoj. Možeš se priključiti akciji sa svakog mesta na svetu, dovoljna je pozitivna asocijacija na Poljsku koja može da se predstavi u društvenim medijima.

 

Pravila akcije #likePolska

 

Objavi fotografiju ili film koji predstavljaju ono što najviše voliš u Poljskoj: omiljeno mesto, jelo, običaj, predmet ili ličnost. Sukjenice u Krakovu ili kutak samo tebi poznat, pjerogi ili regionalna jela, nakit od ćilibara ili narodni motivi, slavno umetničko delo ili porodična uspomena – svaka priča o Poljskoj je fascinantna, čekamo tvoju. Fotografiju sa kratkim opisom objavi 11. novembra (kao javnu poruku) sa heštegom #PL100 i #likePolska i podeli sa drugima radost na 100. godišnjicu ponovnog sticanja nezavisnosti Poljske.

 

 

Najinteresantnije poruke biće objavljene na profilu Poland.pl na Facebook-u i @Polska i @Poland na Twitter-u.

U akciju se možeš uključiti i dodavanjem loga #likePolska svojoj fotografiji sa Facebook profila LINK OVDE i objavljivanjem fotografije sa logom #likePolska koristeći dodatak za fotografski aparat sa logom akcije – LINK OVDE (dostupan u mobilnoj aplikaciji Facebook).

 

Više detalja o samoj akciji može se naći na sajtu Poland.pl i profilu facebook.com/polska/, kao i praćenjem heštega #likePolska i #PL100.