EU info kutak Niš vas poziva na Erazmus čet koji će se održati u sredu, 21. decembra od 13h sati u prostorijama kutka (Voždova 5, Niš). Naši sagovornici biće Bojan Golubović, predsednik Košarkaškog saveza Grada Niša, Emilija Lazić i Nina Milenković, učenisnice razmena.

Košarkaški savez Grada Niša je sa svojim internacionalnim partnerskim organizacijama aktivna u okviru programa Erazmus+. U poslednjih godinu dana, preko 90 njihovih članova je učestvovalo na više od 20 omladinskih razmena, treninga i seminara u okviru programa. Bojan će nam predstaviti deo programa Erazmus+ koji se odnosi na razmene za srednjoškolce i iskustvima ove organizacije, ulogu i položaj mladih u ovom programu i dati više informacija o sertifikatu Youthpass koji dobijaju svi učesnici razmena.

Emilija i Nina su iz prve ruke iskusile čari Erazmus+ omladinske razmene i preneće nam svoje iskustvo, upoznati sa veštinama koje su stekle, ali i predstaviti značaj ovakvih aktivnosti za srednjoškolce.

Dođite da uživate u prijatnom razgovoru i saznate više informacija o mogućnostima učestvovanja na seminarima u nekoj od evropskih zemalja.

Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do utorka, 20. decembra do 12h na mejl officenis@euinfo.rs ili broj 018/254.461

SHARE