Салцбург:-Генерална-конзулка-Вукићевић-посетила-српске-излагаче-на-Сајму-лова-и-риболова(Last Updated On: February 28, 2024)

Генерална конзулка Републике Србије у Салцбургу Вера Вукићевић посетила је штандове српских излагача на међународном Сајму лова и риболова у Салцбургу.

На веома репрезентативним штандовима  ЈП Србијашуме и ЈП Војводинашуме представљена су шумска ловишта и ловно-туристичка понуда у Србији, који су привукли велики број посетилаца.

У разговору са српским излагачима, генерална конзулка Вукићевић је истакла значај који овакве привредне и туристичке манифестације имају за промоцију наших шумских ловишта и ловно-туристичке понуде. Излагачи су изразили задовољство због интересовања ловаца за долазак у Србију, која је препозната као врхунска дестинација за ловни туризам, као и због прилике да склопе нова пословна партнерства на аустријском тржишту.

Сајам лова и риболова у Салцбургу представља водећи регионални сајам у овом делу Европе, на коме је ове године излагало око 430 излагача.

Read More