Јереван:-Промоција-туристичке-понуде-Србије



(Last Updated On: October 20, 2023)

У Јеревану је одржана промоција туристичке понуде Србије којој је присуствовало више од 160 представника туристичких агенција из Јерменије.

Промоцију су организовали јерменска туристичка агенција „Relax travel“ и Туристичка организација Србије, уз подршку Амбасаде Србије у Јеревану. 

Амбасадорка Татјана Панајотовић Цветковић је поздравила присутне и укратко представила билатералне односе Србије и Јерменије, апострофирајући традиционално пријатељство два народа, солидарност и историјске везе. „Сличности између наших народа представљају значајан потенцијал за сарадњу у области туризма, чему у великој мери доприноси узајамни безвизни режим успостављен пре три године“, рекла је амбасадорка.  

Менаџер тржишта ТОС Олга Стојановић и туристички водич Милка Вучинић су одржале садржајну презентацију туристичке понуде Србије, на којој су представљени градови, планине, бање и манастири Србије, који су посебна атракција за овдашње тржиште.

Директорка агенције „Relax travel“ Лилит Назарјан је захвалила ТОС и Амбасади Србије на подршци, истичући да велики број учесника говори о огромном интересу за Србију, која има потенцијале да постане нова атрактивна дестинација за јерменске туристе.

Read More