EU info kutak poziva  zainteresovane da učestvuju na treningu „Analiza poslovanja u poljoprivredi” koji će se održati u četvrtak, 26. januara od 10 do 16 časova u prostorijama EU info kutka (Vožda Karađorđa 5, Niš). Obuku organizuje EU info kutak Niš u saradnji sa organizacijom “ENECA” iz Niša.

Tokom treninga biće obrađene sledeće teme:

  • Najvažniji izazovi u poljoprivredi
  • Pravni okvir i planiranje poslovanja
  • Lokalni, regionalni i EU programi za poljoprivredu
  • Marketing u poljoprivredi
  • Analiza uspešnosti poslovanja i izvori finansiranja

Trening je namenjen poljoprivrednicima i preduzetnicima u oblasti poljoprivredne proizvodnje koji poseduju poljoprivredno gazdinstvo, aktivnim u okviru porodičnog biznisa, kao i potencijalnim poljoprivrednicima sa razvijenom biznis idejom.

Organizovanjem treninga želimo da ohrabrimo poljoprivrednike da razviju svoju proizvodnju, steknu uvid u pravne i proceduralne okvire potrebne za vođenje poljoprivrednog gazdinstva, kao i znanja za uspešno vođenje poslovanja. Takođe, cilj je da učesnici treninga unaprede veštine neohodne za pisanje predloga projekata i steknu uvid u programe i EU fondove dostupne poljoprivrednicima.

Trening je namenjen za 20 polaznika i učešće je besplatno.

Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti popunjavanjem upitnika i slanjem prijave na mejl: [email protected]  najkasnije do ponedeljka, 22. januara do 16h.

Više informacija možete dobiti na telefone 018/254-461, 241-561.