EU info kutak Niš poziva mlade da učestvuju na treningu „Jačanje i razvoj omladinskog preduzetništva” koji će se održati u četvrtak, 19. januara od 10 do 16 časova u prostorijama Kutka (Vožda Karađorđa 5, Niš). Trening organizuje EU info kutak Niš u saradnji sa organizacijom “ENECA” iz Niša.

Tokom treninga biće obrađene sledeće teme:

  • Preduzetničke veštine i izazovi u biznisu
  • Pravni okvir i planiranje poslovanja
  • Lokalni, regionalni i EU programi za preduzetništvo
  • Marketing, prodaja i elektronsko poslovanje
  • Analiza uspešnosti poslovanja i izvori finansiranja

Obuka je namenjena mladima od 18 do 35 godina, koji već poseduju sopstveni biznis (razvijen ili start up), aktivnim u okviru porodičnog biznisa, kao i potencijalnim preduzetnicima sa razvijenom poslovnom idejom. Organizovanjem treninga želimo da ohrabrimo i podstaknemo mlade da se bave preduzetništvom, steknu uvid u pravne i proceduralne okvire potrebne za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i znanja za uspešno vođenje poslovanja. Takođe, cilj je da učesnici treninga unaprede veštine neohodne za pisanje predloga projekata i steknu uvid u programe i EU fondove dostupne preduzetnicama. Trening je namenjen za 20 polaznika i učešće na treningu je besplatno.

Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti popunjavanjem upitnika i slanjem prijave na mejl: [email protected] najkasnije do utorka, 17. januara do 17h.

Više informacija možete dobiti na telefone 018/254-461, 241-561.