Učinite nešto za sebe uz seminare stručnog usavršavanja Goethe-Instituta u Beogradu!

SchulDEUTSCH: jesen 2021.

Predajete deci i omladini nemački kao strani jezik i želite profesionalno da se razvijate? Imate premalo vremena, a ipak biste želeli da unapredite svoje kompetencije?
Goethe-Institut Beograd vas poziva da se ove jeseni prijavite na jedan ili više tematskih seminara stručnog usavršavanja u našem Institutu u Beogradu. U fokusu su aktuelne didaktičke teme i novi nastavni podsticaji, a imaćete i prilike da komunicirate sa koleginicama i kolegama iz cele Srbije i da sve što naučite neposredno primenite u nastavi. Seminari se održavaju u hibridnom formatu. Nakon digitalnog početka (2 sata utrošak vremena), sledi popodnevni blok stručno usavršavanja u prostorijama Goethe-Instituta (4 NJ sa pauzom za kafu) i desetodnevna transfer faza uz digitalnu podršku (individualni utrošak vremena).
Ovom prilikom ćete ujedno moći da upoznate način rada u Goethe-Institutu i da neposredno isprobate sve materijale koji su u našoj ponudi.

Termini i teme:

Digitalni mediji u nastavi nemačkog kao stranog jezika u osnovnim školama (1-8. razred)

  • Prijava do 24.09.2021. na: Danica.Vucinic@goethe.de
  • Digitalna faza: 27.09 – 30.09.2021.
  • Uživo: 01.10. 2021. od 14.00 do 17.00 u prostorijama Goethe-Instituta u Beogradu
  • Digitalna transfer faza: 02.10 – 17.10.2021.

Goethe-Institut učesnicima i učesnicama nadoknađuje putne troškove, uz isplatu paušalnog iznosa za jedno noćenje u Beogradu. Broj mesta je ograničen na 20 učesnika/učesnica po seminaru.
Dobro došli na program stručnog usavršavanja SchulDEUTSCH Goethe-Instituta u Beogradu!Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)