Nakon pregleda svih radova pristiglih za naš konkurs Kina u mojim očima, Institut Konfucije u Beogradu je, iako s teškom mukom, odabrao najbolje radove u sve tri starosne kategorije.
U nastavku su rezultati konkursa:

Kategorija – osnovci:

1. Zorana Stanković

2. Iva Veljić

2. Nina Bigić

3. Lana Bondžić


3. Petra Pešić


3. Anđela Radovanović

Kategorija – srednjoškolci:

1. Vidosava Jovanović


2. Milan Vukašinović


3. Nada Simić

Kategorija – odrasli:

1. Bojana Žuža


1. Nikola Čuturilo


1. Nemanja Milinović

Rad Nemanje Milinovića za konkurs Kina u mojim očima

2. Irina Đorđević


2. Iskra Peneva


2. Sara Vukašinović


2. Stojanka Maunaga

3. Sonja Canić

Rad Sonje Canić koji smo ostali dužni da objavimo:)

Posted by Institut Konfucije u Beogradu on Subota, 03. oktobar 2020.

3. Tijana Balint


3. Boris Kuburić


3. Oliver Stokić

Čestitamo svim autorima pobedničkih radova, koje takođe možete pogledati na našoj stranici, ali i svim ostalim učesnicima konkursa! Fenomenalan odziv na naš konkurs i veliki broj izvrsnih radova koje smo primili izuzetno su nas obradovali i razlog su da se zahvalimo svim učesnicima konkursa zahvalnicom i simboličnim poklonom kao podstrekom za dalji rad na svom talentu, ali i za produbljivanje interesovanja za Kinu i kinesku kulturu. U narednom periodu ćemo na našim stranicama objavljivati radove konkursa, a u planu nam je i virtuelna izložba svih pristiglih radova.

Institut Konfucije će u toku naredne nedelje kontaktirati sve pobednike konkursa, kao i ostale učesnike, sa detaljima u vezi sa preuzimanjem nagrada. Još jednom se zahvaljujemo svima na učešću, veliko interesovanje za konkurs ohrabrenje je i nama da u aktivnosti Instituta češće uključimo i one ovog tipa.

Original Article