EU info kutak Niš u četvrtak, 18. januara od 18 sati u svojim prostorijama organizuje ,,Kafu sa Hadži Ivanom Redijem’’ povodom predstojećeg humanitarnog Svetosavskog bala u Nišu.

Hadži Ivan Redi je 2013. godine pokrenuo ovaj dobrotovorni bal na kome ljudi dobre volje mogu da, u elegantnoj odeći i u svečanoj građanskoj atmosferi pokažu svoje umeće plesanja argentinskog tanga, bečkog valcera, tradicionalnih plesova iz raznih zemalja i svojom humanošću pomognu sugrađanima kojima je pomoć potrebna.

Hadži Ivan Redi je niški arhitekta i dobrotvor, koji je dugo godina živeo na relaciji Niš – Grac, pokretač brojnih inicijativa za unapređenje grada i dobitnik priznanja za društveno-koristan rad. On će, uz kafu sa posetiocima EU info kutka, 18. januara govoriti o Svetosavskom balu u Nišu, ali i o istoriji organizacije balova u našem gradu.

,,Kafa sa Hadži Ivanom Redijem’’ je besplatna, ali je, iz organizacionih razloga, prisustvo neophodno najaviti do srede, 17. januara do 19 sati mejlom na [email protected] ili telefonom na broj 018/254-461.