(Last Updated On: March 21, 2018)

Deco, šta najviše volite da jedete? Šnicle, pizze, pržene krompiriće, gulaš, čokolade, sladolede? Odakle je ta vrsta hrane stigla kod nas, iz koje zemlje?

Na ovoj radionici iz ciklusa “Subotom za najmlađe”, ćemo pričati koja su jela i pića tipična za zemlje Evrope, a koja su tipična za Srbiju i kako možemo oblikovanjem materijala da napravimo, na primer, kobajagi sladoled od koga pođe voda na usta.

Pomoću jednostavnih geometrijskih oblika doćićemo do fantastičnih rezultata! Materijal će nam biti slano testo, a učićemo i o mešanju boja i o onome što nas čini srećnim kad nam napuni usta i stomake.

Radionicu vodi slikarka Alina Gadomski Todorović.

Radionice su namenjene učesnicima od 7 do 10 godina koji moraju doći u pratnji roditelja.

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne na 011/40-45-400 i na info@euinfo.rs.